Vind uw antwoord in onze kennisbank

In onze uitgebreide kennisbank kan u informatie vinden over alles wat met hosting te maken heeft. Van het instellen van uw e-mailadres tot aan het wijzigen van een MX-record.
Ga naar de kennisbank

Stuur ons een e-mail

Mocht u niet uw antwoord kunnen vinden in onze kennisbank of wilt u toch liever even persoonlijk contact hebben? Dan kunt u contact met ons opnemen via de mail. Wij reageren doorgaans binnen enkele uren.
Stuur ons een mail

Computer op afstand overnemen

Soms komt u er even niet uit en heeft u toch een zetje nodig om op weg geholpen te worden. Wij zijn er voor u! Download Teamviewer via onderstaande link en we kunnen op afstand uw computer overnemen, om zo uw probleem te verhelpen.
Download Teamviewer

Chat met ons!

Even snel een vraag? U kunt eenvoudig met ons chatten, dan heeft u ook direct antwoord. Wel zo makkelijk als u druk bent.
Begin met chatten!

Appen kan ook

Bent u buiten de deur en heeft u een vraag waar u binnen een uur antwoord op wilt hebben? App ons dan. We proberen u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord op uw vraag.
Stuur een app naar 06 8338 7668

Actuele storingen

Wij monitoren onze servers dag en nacht. Zo weten we direct wanneer er iets mis is en kunnen we snel ingrijpen.
Bekijk of er storingen zijn

Kan ik jullie ook bellen?

We hebben ervaren dat we onze klanten sneller en beter van dienst kunnen zijn per mail. Stuur ons gerust een e-mail, dan zullen we bewijzen dat u van ons de beste support krijgt!

Toch liever telefonisch contact? Wij zijn ma t/m vrij tussen 9:30 en 16:00 bereikbaar op 085 – 303 8856.

Klanten met een VPS krijgen een 24/7 storingsnummer.