Gewijzigde openingstijden zomervakantie

Geplaatst op 22 mei 2017 in de categorie Gewijzigde openingstijden

Vanwege de zomerperiode zijn wij op de volgende datums gesloten. Tijdens deze periodes zullen wij telefonisch niet bereikbaar zijn en zullen e-mails met enige vertraging beantwoord worden.

lees verder

PHP update! Vanaf nu mogelijkheid om te kiezen tussen PHP versies

Geplaatst op 21 mei 2017 in de categorie Updates

Vorige week hebben we op onze webservers een update uitgebracht waardoor het mogelijk is om uit meerdere PHP versies te kiezen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen PHP 5.6 en PHP 7.1.

lees verder

Gepland onderhoud maandag op dinsdag nacht

Geplaatst op 29 april 2017 in de categorie Klantenservice

Update: Inmiddels zijn de werkzaamheden succesvol uitgevoerd en zijn alle systemen weer operationeel. De totale downtime bedroeg minder dan 5 minuten tussen 02:16 en 02:21 uur vannacht.

lees verder

Nieuwe statuspagina voor directe storing updates

Geplaatst op 14 april 2017 in de categorie Klantenservice

We zitten niet stil bij Host Today! Afgelopen week hebben we een speciale monitoring pagina in het leven geroepen zodat wij u als klant snel op de hoogte kunnen brengen van eventuele storingen in ons netwerk of datacenter.

lees verder

Aangepaste openingstijden Pasen en Pinksterperiode

Geplaatst op 12 april 2017 in de categorie Klantenservice

Vanwege enkele feestdagen zullen we op onderstaande dagen gesloten zijn. Tijdens deze periodes zullen wij telefonisch niet bereikbaar zijn en worden enkel urgente problemen opgepakt.

lees verder

Vernieuwde spamfilter houdt meer spam tegen!

Geplaatst op 16 januari 2017 in de categorie Algemeen

Eind vorig jaar kregen we van klanten te horen dat ze steeds meer last kregen van spam mail. De personen die spam versturen worden steeds innovatiever, omdat ze met het versturen van spam miljoenen verdienen.

lees verder

Vanaf nu ook ondersteuning via WhatsApp

Geplaatst op 16 december 2016 in de categorie Klantenservice

Wij van Host Today zijn continu op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. In het hedendaagse digitale tijdperk kan het dan ook niet ontbreken om ondersteuning te bieden via WhatsApp. Daarom..

lees verder

Aangepaste openingstijden ivm feestdagen

Geplaatst op 10 december 2016 in de categorie Algemeen

De feestdagen staan om de deur en daarom hebben wij ook een paar dagen vrij. Even op adem komen en doelen stellen voor het nieuwe jaar :)

lees verder

Host Today officieel van start!

Geplaatst op 1 december 2016 in de categorie Algemeen

18 oktober werd dan eindelijk de handtekening gezet. Host Today BV was vanaf die dag een feit. Omdat we intern binnen Graphicair (onze oude bedrijfsnaam) nog een hoop moesten regelen hadden we besloten om vanaf 1 december officieel onder de nieuwe naam door te gaan.

lees verder