De beste klantenservice

Voor ons staat u als klant op #1. Het is ons doel om u zó tevreden te houden dat u wel ambassadeur van Host Today moet worden. We weten dat we niet de goedkoopste hosting partij zijn, maar leveren daarentegen voor het MKB absolute topprestaties. Komt u ergens niet uit, heeft u ergens vragen over of is er iets niet naar wens? Laat het ons weten. Stuur ons gerust een e-mail, dan zullen we bewijzen dat u van ons de beste support krijgt!

Meerdere back-ups per dag

Omdat sites snel wijzigen qua content, maken wij voor klanten met een Service Level Agreement meerdere keren per dag een back-up van de data. Daarnaast bewaren we gedurende 14 dagen van elke dag een back-up. Zo kan u op elk gewenst moment uw verloren data herstellen. Voor klanten zonder een SLA overeenkomst maken wij dagelijks een back-up.

Gratis SSL certificaat

Er is niks belangrijker dan dat u uw websitebezoekers laat zien dat u veilig met hun informatie omgaat. U krijgt standaard bij uw webhosting pakket een Let’s Encrypt SSL certificaat cadeau!

Mail fallback

U krijgt bij ons standaard mail fallback waardoor u nooit meer bang hoeft te zijn dat u uw mail verliest. Zodra zich een storing voordoet, wordt de mail opgevangen. Wanneer de storing weer is verholpen synchroniseert de mail met onze mailservers.

100% uptime garantie

Wij staan garant voor netwerk en apparatuur van zeer hoge kwaliteit! Door onze redundant uitgevoerde hardware durven wij 100% uptime garantie op stroom voorziening en 99,9% uptime garantie op ons netwerk te geven.

Maar ook daarom kiezen voor Host Today

Genoeg redenen dus om over te stappen!