Premium service nodig?

Als hosting provider doen we ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Onze kennis en kracht van onze support ligt bij webhosting. Onze webhosting pakketten zijn zo ingericht dat je website vlekkeloos kan werken, een snelle laadtijd heeft en meer dan genoeg webruimte. Daar blijven we ons op focussen.

Om je toch zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden we een aantal premium diensten aan. Dus heb je hulp bij werkzaamheden aan je website of e-mail nodig? Kies dan voor een van onderstaande Premium diensten die we leveren. Neem contact met ons op als je onze hulp hierbij wilt inschakelen.

E-mail instellen

Nieuwe klanten helpen we (als ze daarom vragen) de eerste keer met het instellen van de e-mail op de computer. Tablets en smartphones kunnen we helaas niet op afstand overnemen, daarom hebben we hier handleidingen voor geschreven die je terug kunt vinden in onze kennisbank.

Heb je in de toekomst weer hulp nodig met het instellen van een e-mailadres? Dan reken we daar eenmalig €34,95 excl. BTW voor. Moeten er meer dan 5 e-mailadressen ingesteld worden, dan rekenen we €9,95 excl. BTW per extra e-mailadres.

Email verhuizen

Wil je overstappen naar Host Today, maar geen idee hoe je je huidige e-mails kunt overzetten? Wij kunnen helpen! Voor eenmalig €7,95 excl. BTW kunnen wij alle e-mails voor je overzetten. Dit bedrag geldt per e-mailadres waarvan de mail overgezet moet worden.

Website verhuisservice

Je website overzetten naar Host Today kunnen wij ook voor je regelen. Heb je hier zelf geen ervaring mee, dan helpen we graag! We rekenen eenmalig €59,95 excl. BTW voor het overzetten van de website. Mocht het overzetten niet heel complex zijn, dan rekenen we slechts 29,95 excl. BTW voor het verhuizen van de website.

Malware bestrijden

Is je website geïnfecteerd en lukt het niet zelf de website op te schonen? Dan kunnen wij helpen met onze Malware service. Wij zorgen ervoor dat de website weer volledig schoon is, er geen spam of phishing meer verzonden wordt. Mocht toch binnen 30 dagen de malware terugkomen, dan lossen we dit alsnog kosteloos op.

Malware op je website is ook goed te voorkomen. Zorg ervoor dat je website en de plug-ins die je gebruikt altijd up-to-date zijn. Naast onze malware service bieden we ook een onderhoud & update service voor WordPress gebruikers, waar de malware service bij inbegrepen is.

Onderhoud & Update service

Heeft u een WordPress website en wilt u de zekerheid hebben dat uw website koste wat kost veilig is? Dan bieden wij een Onderhoud & Update Service aan. Voor €15,- per maand (facturatie per half jaar of jaar) kunnen